Υπηρεσίες

Γαμήλιες Δεξιώσεις

Η πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, αξίζει και την καλύτερη περιποίηση! Όποια από τις δυο αίθουσές μας επιλέξετε, εσείς και οι καλεσμένοι σας θα ζήσετε μια μαγική βραδιά απολαμβάνοντας την εξαιρετικής ποιότητας κουζίνα και το άψογο σέρβις που σε συνδυασμό με το ευχάριστο περιβάλλον και τη μουσική επένδυση της βραδιάς είναι βέβαιο πως θα σας ενθουσιάσουν.
Η συνεργασία σας με το έμπειρο προσωπικό μας, σας υπόσχεται μια ονειρεμένη δεξίωση.

 


 Βαπτίσεις

Το πιο σημαντικό μέλος της οικογένειας, αξίζει και τις πιο ξεχωριστές στιγμές. Ο ειδικά διαμορφωμένος (με βάση τις δικές σας προτιμήσεις) χώρος και η άψογη οργάνωση θα δημιουργήσει μια παραμυθένια εκδήλωση τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά. Μοιράστε στιγμές χαράς με μπαλόνια, ταχυδακτυλουργούς, κλόουν και κάντε τους ενήλικες να νιώσουν και εκείνοι για λίγο παιδιά.

 
 


 Επαγγελματικές Εκδηλώσεις

Eίτε επιλέξετε τις αίθουσές μας, είτε κάποιον άλλο χώρο που εσείς επιθυμείτε, η Traviata μπορεί να καλύψει από την πιο μικρή έως και την πιο μεγάλη εταιρική εκδήλωση. Η γνώση και η εμπειρία μας θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Επίσης τροφοδοτούμε οργανισμούς, δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, ιδιωτικά κολέγια, σχολεία κ.λ.π.

 


 Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Αποκριάτικα πάρτυ, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, χοροί πολιτιστικών συλλόγων, βραδιές διαλέξεων και άλλες εκδηλώσεις μπορούν άψογα να φιλοξενηθούν στο χώρο μας ή ακόμη και στο δικό σας.

 

  

 


  Δεξιώσεις στο χώρο σας

Είτε θέλετε μια privé εκδήλωση σε κλειστό περιβάλλον, ένα οικογενειακό ή φιλικό δείπνο, , θα ακούσουμε τις προτάσεις σας και θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την γιορτή που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες, στο τρόπο ζωής αλλά και στο budget σας

 


  


 Τροφοδοσία Catering

Τροφοδοτούμε οργανισμούς, δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, ιδιωτικά κολέγια, σχολεία κ.λ.π