Κουζίνα - Φαγητό - Menu

Με κριτήριο πάντα την ποιότητα και τη νοστιμιά, διαλέγοντας αγνά και φρέσκα υλικά, αναλαμβάνουμε catering σερβιριστό ή buffet στο δικό μας χώρο ή σε όποιον άλλο χώρο εσείς επιθυμείτε.

Η κουζίνα μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, κυρίως πιάτων, συνοδευτικών, σαλατικών, τυριών ελληνικών και διεθνών από τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε το μενού που ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις.


 
Ειδική Προσφορά

18€ κατ' άτομο με  πλήρες μενού. Η προσφορά ισχύει για κάθε είδους εκδήλωση, για όλες τις ημέρες τις εβδομάδος.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 210 6008274 και 6977420739  για να κλείσετε ραντεβού, ώστε να  επιλέξετε την αίθουσα και το μενού της αρεσκείας σας. 

 Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, έτσι ώστε με την εμπειρία του και ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης, να σας βοηθήσει να επιλέξετε ό,τι καλύτερο για τους καλεσμένους σας.
Όλα τα εδέσματα παρασκευάζονται στην κουζίνα μας που έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων HACCP  κατά το διεθνές πρότυπο ISO: 9001:2008 και  διαθέτει πιστοποίηση EΛOT EN ISO 22000:2005 

Για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά εταιρικά – επαγγελματικά μενού ή μενού buffet επικοινωνήστε μαζί μας για να ακούσετε τις προτάσεις μας. 

 

 

MENOY  

 

ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Σπανακόπιτα (χειροποίητη)
Τυρόπιτα (χειροποίητη)
Λουκάνικο
Τζατζίκι ή
Ρώσικη ή
Τυροσαλάτα 


ΣΑΛΑΤΕΣ
Σαλάτα σεφ
Σαλάτα εποχής


 ΤΥΡΙΑ
Φέτα
Γραβιέρα
Ροκφόρ
Gouda


 ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ
Μπριζολάκια χοιρινά με σως ή 
Ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο). 
(Συνοδεύονται με πατάτες και ρύζι με λαχανικά)


ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Φρούτα εποχής

 
ΠΟΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Κρασί Λευκό & Κόκκινο, Αναψυκτικά, Μπύρες

 Τιμή: απο 18,00 Ευρώ 


Μπορούμε επίσης να σας ετοιμάσουμε menu τις αρεσκείας σας.