Ποιοί Είμαστε

Με πετυχημένη παρουσία στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής από το 1993, η  Traviata , υπόσχεται να ανταποκριθεί πλήρως στις δικές σας επιθυμίες , οργανώνοντας τη δική σας δεξίωση με σεβασμό στις δικές σας ανάγκες.

Στις δυο αίθουσες χωρητικότητας εώς 250 και 180 ατόμων, αναλαμβάνουμε να κάνουμε πραγματικότητα ό,τι  ονειρευτήκατε για τη δεξίωση σας. Οι ζεστοί και φιλόξενοι χώροι μας θα αφήσουν ανεξίτηλες τις αναμνήσεις των προσωπικών σας στιγμών τόσο σε σας όσο και στους καλεσμένους σας.

Οι αίθουσές μας διατίθενται για γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές αλλά και πολιτιστικές συναντήσεις, Η υψηλή ποιότητα της κουζίνας, η αισθητική του χώρου σε συνδυασμό με το άψογο σέρβις αποτελούν τη δική μας συνταγή της επιτυχίας.

Γιατί, εμείς, οι άνθρωποι της Traviata, δουλεύουμε με μεράκι, σεβασμό και επαγγελματισμό για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Πιστοποιήσεις

  • Πιστοποιήσεις και Ποιότητα

    Όλα τα εδέσματα παρασκευάζονται στην κουζίνα μας που έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων HACCP κατά το διεθνές πρότυπο ISO : 9001: 2008 και EΛOTΕNISO 22000:2005